Personuppgiftshantering

Insamling av personuppgifter

I samband med registrering av nyhetsbrev hos oss, vid köp av våra produkter och tjänster, kontakt med vår kundtjänst eller genom vår webbplats kan du komma att ombes att lämna information om dig själv som anses utgöra personuppgifter. Detta kan omfatta:

• namn, personnummer och kontaktinformation;

• leveransinformation, faktureringsinformation, betalningsinformation och annan information som du lämnar för köp eller leverans av en produkt eller tjänst;

• demografisk information som till exempel postnummer, val och intressen;

• annan information som är relevant för kundundersökningar, annonser och/eller erbjudanden; eller

• annan användargenererad information som du aktivt väljer att dela med dig av via våra webbplatser.

Komplettering genom inhämtning av information från och samkörning med andra privata och offentliga register vid t.ex. uppdatering av adressuppgifter kan komma att ske. Vi kan vidare komma att inhämta personuppgifter (personnummer, namn, e-post och adress) från Klarna i samband med köp av våra produkter och tjänster.

Om du har beställt en produkt eller tjänst har du ingått ett avtal med oss och vi behandlar därför dina personuppgifter i syfte att administrera din beställning samt för att kunna leverera den produkt eller tjänst du har beställt. Utöver att behandla dina personuppgifter för att fullgöra köpet av produkter eller tjänster kan vi komma att använda dina personuppgifter för andra ändamål och med stöd av andra rättsliga grunder, vilka anges nedan.

• Samtycke: Baserat på det samtycke som kan lämnas i samband med köp av produkter eller tjänster .

• Berättigat intresse: För att vi ska kunna tillhandahålla, utveckla och förbättra våra produkter och tjänster samt för att öka vår konkurrenskraft behandlar vi dina personuppgifter även i vissa andra fall, exempelvis för direktmarknadsföring.

• Rättslig skyldighet: Vi sparar, men behandlar inte i övrigt, dina personuppgifter för att uppfylla våra åtaganden enligt gällande alkohol-, skatte- och bokföringslagstiftning.

Du har tagit del av det ovanstående samt godkänner det ovanstående i kontakt med oss.

Erbjudanden
Med passion för vårt ursprung hämtar vi viner från Piemonte och Friuli i Italien. Här hittar du utvalda svalodlade kvalitetsviner och hantverksmässig grappa. Prova och njut! Vi uppdaterar sortiment och beskrivningar under Januari månad.